Uppbrott



Nu är det på riktigt! Vi har lämnat Sverige bakom oss för nya äventyr här i Sydostasien. Det är fortfarande en blandning av självklarhet och overklighet. Men nu är vi här för att stanna. 

De sista veckorna i Sverige har varit intensiva. Vi har firat bröllopsdag med traditionsenlig glass på Carlis (minigolfen uteblev dock på grund av dåligt väder). Skickat papper till myndigheter för att avregistrera oss. Packat om och packat upp och packat ner våra sista ägodelar. Nu ryms vårt liv plötsligt i fyra resväskor. Märklig känsla. Hembygden har bjudit på naturupplevelse à la vit älg. Skämts bort med restaurangbesök av kollegor.Fikat, fikat, fikat och ätit mat med goda vänner. 



Många gånger har vi fått frågan vad vi kommer att sakna mest. Svaret är enkelt: familj och vänner! Mat och saker kan vi leva utan, men de nära relationerna går inte att ersätta, även om vi med tiden kommer att bygga nya vänskapsbroar. Att bryta upp från dessa sammanhang är det som kostar på. Detta har också inneburit att de sista veckorna varit ganska emotionellt krävande och vi har haft nära både till skratt och tårar.

Sedan i måndags är vi på plats. Det är en skön känsla och vi har haft en väldigt smidig start. Allt är ännu nytt och spännande, men så småningom kommer vi naturligtvis att komma in i en vardagslunk här med. För nu kommer några första intryck genom bilder.



Utsikten från vårt hus.

Kommentarer

Populära inlägg